Плащане и Доставка

Плащане и доставка 

 

Уважаеми клиенти, 

Ние от екипът на Montiland се стремим да предаваме всички получени поръчки към партньорите си от Спиди и Еконт, в рамките от един до три (1-3) работни дни от тяхното получаване. 

Поръчка направена в рамките на официален работен ден преди 13:00 часа се обработва на същия ден. Всички поръчки направени в петък след 13:00 и през почивни дни и официални празници се обработват в първия работен ден. 

Всички пратки намиращи се в офис на куриер се съхраняват до седем дни от датата на получаване, след което се връщат автоматично към нас. 

При пратка, изпратена от Montiland, но непотърсена от куриерската компания в регламентирания срок от 7 работни дни и върната обратно като непотърсена към нас като търговец – изпращач, си запазваме правото потребителят да изплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, като цената се определя от куриерската компания. 

 

Цени за доставка 

При поръчка в рамките на България над 99 лева доставката е безплатна до офис на куриерската компания. 

При поръчка над 99 лева чрез СПИДИ доставката е безплатна до  Ваш адрес в рамките на България. 

При поръчка под 99 лева доставката с куриерска фирма до офис на Спиди или Еконт, както и до адрес чрез Спиди е на цена, която автоматично бива изчислявана на база наложен платеж (Пощенски паричен превод) и тегло на поръчаните продукти.


Доставки извън България 

Доставките на поръчки направени от държави различни от България се доставят през сухопътната мрежа на Спиди /DPD/ за Европа въздушен транспорт до страни като САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, Украйна и Русия, Турция и други. 

Цената за доставка се калкулира на база тегло на пратката и конкретната дестинация на получателя. 

Срокът за доставка зависи от графика и текущият обем от работа на куриерските компании. 

Ако желаете да направите поръчка от страна, различна от България, моля да се свържете с нас по удобен за Вас начин. 

 

Начини на плащане 

С наложен платеж, заплатен чрез ППП (Пощенски паричен превод) – заплащате стойността на поръчката си, заедно със стойността за доставка спрямо метода и тарифата на куриерската компания, при получаването й от куриера. 

С дебитна или кредитна карта – заплащате с стойността на продуктите, заедно със стойността за доставка спрямо метода и тарифата на куриерската компания. 

Заплащане по банков път: 

Ще бъдете пренасочени към страницата за плащане на myPOS Виртуален ПОС терминал, където въвеждате данните от вашата карта. 

При необходимост от връщане на платени с карта суми, това ще бъде направен от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. 

 

Данни за картата:  

Ние от Montiand LTD като търговци нямаме достъп до данните на Вашата карта. Тази информация имат само от платежното решение на myPOS Виртуален ПОС терминал  

Сигурността при въвеждане и пренос на данни се осигурява, чрез спазване изискванията на PCI DDS протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на myPOS Виртуален ПОС терминал.