Дървен детски лабиринт, Приключения в джунглата  Дървен детски лабиринт, Приключения в джунглата

Дървен детски лабиринт, Приключения в джунглата

41.90 лв. Без данък: 41.90 лв.

Докато се учи да маневрира из лабиринтите, малчуганът ще упражнява фината си моторика, координацията, зрителните възприятия и ще изучава формите и животните.Подходящ за деца над 2 години..

 Клатушкащото се пингвинче  Клатушкащото се пингвинче

Клатушкащото се пингвинче

37.90 лв. Без данък: 37.90 лв.

Страхотно занимание за най-малките! Нанизвайки по големина седемте части от дърво и филц, вашето дете ще получи клатушкащо се пингвинче. Бои на водна основа, напълно безвредни за децата.Подходящо за деца над 12 месеца..

Голям Дървен Дидактически Хексостен Голям Дървен Дидактически Хексостен

Голям Дървен Дидактически Хексостен

185.90 лв. Без данък: 185.90 лв.

Представяме ви удивителният Хексостен, играчка, която не само ще развесели вашето дете, но и ще го насърчи да учи и развива различни умения. Със своите седем различни занимания, Хексостен предоставя множество възможности за забавление и обучение.Огледало: Първата страна на Хексостена включва огледало, което не само ще забавлява детето, но и ще му помага да развива своето визуално възприятие.Лабиринти с дървени мъниста: Със своите интригуващи лабиринти и дървени мъниста, тази част на Хексостена стимулира моториката и логическото мислене на детето.Ксилофон: Музикалната страна на Хексостена включва ксилофон, който ще помогне на детето да открие своя музикален талант и координация.Отварящи се капачета: Детето може да се забавлява с отварящите се капачета, които съдържат изненади и ги насърчават да развиват своето въображение.Сортер с различни геометрични форми: Ученето на форми и цветове става забавно чрез сортера с различни геометрични форми.Сметало с четири реда и различни цветни форми: ..

Дидактическа кула със сметало Дидактическа кула със сметало

Дидактическа кула със сметало

51.90 лв. Без данък: 51.90 лв.

Многофункционална дървена играчка с триъгълна основа. С наситените си цветове кулата привлича лесно вниманието на децата, а множеството различни игри гарантира дълги часове на забавление.Играта с тази кула ще  развие у децата пространственото мислене, фината моторика и координацията между окото и ръката. Освен това възпитава на търпение, концентрация и логическо мислене.Подходяща за деца над 2 години..

Дървен автобус с активности Дървен автобус с активности
Sale
14% off

Дървен автобус с активности

47.90 лв. 55.90 лв. Без данък: 47.90 лв.

Многофункционална дървена играчка с размери: 25х16х21 см, която се състои от:-    Тяло на автобуса – от двете му страни има изрязани по три дупки (общо шест).-    Покрив, който се сваля. От едната страна на покрива има лабиринт с мъниста.-    Шест дървени фигурки на морски обитатели. През средата на всяка фигурка има дупка, а от предната им страна – малко магнитче.-    Дървена въдичка с връвчица, на чийто долен край има магнит.-    Връвчица.Тази игра съчетава в себе си няколко любими детски занимания:-    Теглене на автобуса – има връвчица, с която може да се тегли, а при движението на колелата очичките на автобуса се мърдат.-    Лабиринт с мъниста – от едната страна на покрива има две цветни телчета, на които са нанизани многоцветни топчета.-    Сортер с морски животни – от двете страни на автобуса има изрязани дупки. През всяка дупка може да мине точно един определе..

Дървен камион - Сортер Дървен камион - Сортер

Дървен камион - Сортер

49.90 лв. Без данък: 49.90 лв.

Характеризиращ се със седем образователни елемента, този комплект предоставя комбинация от забавление и учене за вашето дете. Включва кола-играчка, сметало, два лабиринта, пъзели, математически цилиндър и сортировач на форми, които ще впечатлят и развият вашето малко дете.Колата-играчка предлага разнообразни задачи и игри за децата от различни възрасти. В горната част на колата има цветен лабиринт, който предизвиква въображението и логическото мислене на децата.Чрез образовативната кола вашето дете може да научи числата, да развие умения за броене и памет, да тренира логическото мислене, да решава прости математически задачи и да учи различни фигури.Сортировачът на форми, разположен в покрива и страничната стена на колата, предоставя допълнителна образователна стойност. Той идва с цветни блокове в пет различни форми на автомобили, като децата трябва да съпоставят правилните блокове с дупките, за да ги поставят в колата. Покривът на колата се отваря лесно, позволявайки ви да извадите бл..

Дървен кръгъл сортер Дървен кръгъл сортер

Дървен кръгъл сортер

27.90 лв. Без данък: 27.90 лв.

Представяме ви забавен и образователен дървен сортер, който представлява идеалното занимание за най-малките деца. Със своите шест различни отвора и шест основни форми, този сортер предлага вълнуващ начин за учене и игра.Детето разполага с шест формички в различни цветове, които трябва да промуши в правилните за тях отвори. Когато успее да постави всички форми в сортера, то може да завърти колелото и да чуе как то трака, което е вълнуващо изживяване за всяко дете.Играчката е създадена с внимание към детайлите - една от преградките се маха, за да се осигури лесен достъп до формите, което прави процеса на игра още по-удобен и забавен.Подходяща за най-малките при техните първи опити за сортиране и вгнездяване, тази играчка помага за развитието на фината моторика и сръчността на детето. Освен това, тя ще го запознае с различните цветове и форми, което е важна стъпка в неговото образователно пътуване.Теглото на играчката е 0.570 кг, а размерите са 15 х 15 х 14 см, което я прави удобна за игр..

Дървен лабиринт с две лица, Форми, животни и цветове Дървен лабиринт с две лица, Форми, животни и цветове

Дървен лабиринт с две лица, Форми, животни и цветове

37.90 лв. Без данък: 37.90 лв.

Двустранният лабиринт на марката Tooky toy ще зарадва всички дечица и ще им подсигури часове занимание!Защо да зиберете лабиринт с две лица, форми, животни и цветове?Лабиринтът е изработен в приятни цветрове и ще грабне вниманието на детето веднага.Представлява дървена дъска с улеи, по които детето трябва да мести цветните мъниста.От едната му страна са изобразени различни животинчета, а от другата са нарисувани различни геометрични форми.Целта е детето да премести мънистата, така че цветът им да съответства на цвета на фигурата или животинчето.Играчката е изработена от дърво и е боядисана с бои, които са напълно безвредни.Ръбовете на дъската са заоблени, за да може играта да е безопасна, дори и за най-малките.Играчката подпомага развитието на координацията око-ръка и тренира концентрацията на малкото дете, като същевременно предлага голямо забавление.Играта ще подобри и логическото мислене на малчуганите.Размер на дъската е 28.5 х 5.5 х 28 см.Материал: дърво;Играчката е подходяща за д..

Дървен пъзел с геометрични форми за нанизване Дървен пъзел с геометрични форми за нанизване

Дървен пъзел с геометрични форми за нанизване

21.90 лв. Без данък: 21.90 лв.

Дървеният пъзел за сортиране с геометрични форми е предназначен за деца над 1 година.Играта с него е не само страхотен начин за забавление, но и възможност за запознаване с геометричните форми, както и начални познания за числата до 4 и тяхното броене.Пъзелът е безопасен за здравето на детето, екологичен, здрав и оцветен в атрактивни цветове.Помага за развитието на координативните движения, сръчността и ловкостта...

Дървен сортер - Образователен часовник Дървен сортер - Образователен часовник

Дървен сортер - Образователен часовник

22.90 лв. Без данък: 22.90 лв.

Колко е часът? А можеш ли да кажеш времето на английски език? И да не можеш, образователният часовник на Bigjigs ще те научи по лесен и забавен начин. Той е  не само часовник, но и сортер, чийто части трябва да подредиш според последователността на цифрите и показаните цветове. Стерлките му подсказват коя показва часовете и коя минутите, а също така се и местят. Страхотна игра, развиваща фината моторика, цветоусещането, и разбира се, разпознаването на часа. Много забавно и полезно за всяко малко дете.Подходящ за деца над 2 години...

Дървен сортер с ключове Дървен сортер с ключове

Дървен сортер с ключове

63.50 лв. Без данък: 63.50 лв.

Кутията за сортиране с ключове подпомага развитието на фините двигателни умения, изучаването на форми и цветове, развива логическото мислене и всичко това под формата на забавна игра.Целта е да се вмъкнат различните фигури през правилните отвори, след това да се избере верния ключ, за да се отвори ключалката и да се вземат фигурите. Тази игра съдържа 6 дървени елемента с различни форми и цветове и 3 пластмасови ключа, които могат да бъдат прикрепени към кутията с халка, за да не бъдат изгубени.Подходящ за деца над 1 година.Разгледайте ни, за още подобни подбрани от нас, Монтесори материали и вдъхновени от метода, играчки...

Дървен сортер с цветни геометрични фигури Дървен сортер с цветни геометрични фигури

Дървен сортер с цветни геометрични фигури

26.80 лв. Без данък: 26.80 лв.

Помогнете на вашето мъниче да се научи да разпознава цветовете и формите с този дървен сортер. Играта  тренира търпение, въображение, концентрация, координация и логическо мислене.Изработен от висококачествено дърво, използваните бои и лакове са напълно безвредни.Подходящ за деца над 1 година.Разгледайте ни, за още подобни подбрани от нас, Монтесори материали и вдъхновени от метода, играчки...

Дървен сортер с цветни форми Дървен сортер с цветни форми

Дървен сортер с цветни форми

32.40 лв. Без данък: 32.40 лв.

С помощта на цветния дървен сортер на BIGJIGS детето Ви бързо ще се научи да разознава различните форми и цветове.Целта е детето да подбере конкретна фигура и да я вкара през предвидения за нея отвор, Заниманията с този сортер ще развият детската  сръчност, кооридаццията и фините моторни умения.Комплекта съдържа 9 части.Подходящ за деца над 1 година...

Дървен сортер с цветни форми и животни Дървен сортер с цветни форми и животни

Дървен сортер с цветни форми и животни

37.50 лв. Без данък: 37.50 лв.

Вашите деца ще могат лесно да научат животните. формите, цветовете и ще стимулират своите моторни и двигателни умения. Дървеният сортер е подходящ и за най-малките деца, също така е забавен и атрактивен.Защо да закупите Дървен сортер с цветни форми и животни?Кубчето разполага с 3  дървени животни - слон, крокодил и жираф, както и 6 дървени форми в различни цветове. Играчката е изработена е от дървен материал, с много добро качество. За оцветяването на отделните елементи са използвани нетоксични боя, които са с прекрасни ярки цветове.Забавлението може да спомага и за подобряване координацията между очите и ръцете, както и визуалното разпознаване.Играчката е подходяща за деца над 12 месеца...

Дървен сортер, Форми и цветове Дървен сортер, Форми и цветове

Дървен сортер, Форми и цветове

19.60 лв. Без данък: 19.60 лв.

Дървен сортер от 9 елемента, за изучаване на форма, цвят и големина.С помоща на играта идеята за форма, цвят и големина става лесно разбираема и достъпна, благодарение на прецизната разлика във височината и нюансите на отделните елементи. Играта  тренира търпение, въображение, концентрация, координация и логическо мислене.Изработен от висококачествено дърво, използваните бои и лакове са напълно безвредни.Подходящ за деца над 1 година.Разгледайте ни, за още подобни подбрани от нас, Монтесори материали и вдъхновени от метода, играчки...

Показани 1 от 15 | 53 (4 Страници)