Баланс триколка. Жирафче Баланс триколка. Жирафче

Баланс триколка. Жирафче

89.00 лв. Без данък: 89.00 лв.

Diditrike - уникалното балансно колело, създадено с една цел - да помогне на вашето дете да развие своите двигателни умения по забавен и безопасен начин. Diditrike е перфектният спътник за децата по пътя към по-добра мобилност и баланс, предлагайки максимална подкрепа и стабилност.Неговият забележителен дизайн не само привлича вниманието на децата, но и ги кара да се забавляват по време на игра. С него децата не само развиват своите балансни умения, но и подобряват пространствената си информираност, като същевременно се забавляват.Diditrike е проектиран без педали, което го прави изключително лесен за използване - достатъчно е децата да избутат крачетата си, за да се придвижват напред. С меките дръжки и удобната твърда седалка, вашият малчуган ще се чувства комфортно по време на игра. А с гумираните си колела, Diditrike е идеалният избор за вашата домашна подова настилка, като гарантира, че не оставя следи или драскотини.Diditrike е създаден да издържа до 20 кг, предоставяйки безгрижни..

Баланс триколка. Зебра Баланс триколка. Зебра

Баланс триколка. Зебра

89.00 лв. Без данък: 89.00 лв.

Diditrike! Това иновативно балансно колело е идеалното средство за насърчаване на двигателните умения на вашето дете. Със своята изключителна подкрепа и стабилност, Diditrike помага на децата да подобрят своята мобилност и баланс, като ги въвлича в забавни и образователни игри.Неговият забележителен дизайн не само привлича вниманието на децата, но и ги кара да се забавляват, докато се учат. Без педали, Diditrike се задвижва с леко избутване на крачетата, като по този начин се насърчава координацията и моториката на децата.С меките дръжки и удобната твърда седалка, вашето дете ще се чувства комфортно по време на игра. А благодарение на гумираните си колела, Diditrike е идеален за вашия дом, като гарантира, че подовата настилка остава без надрасквания или следи.Diditrike е създаден да издържа до 20 кг, предоставяйки безгрижни моменти на забавление и учене за вашето дете. Подгответе се за нови приключения с Diditrike - вашето дете ще обича всяка минута с този забавен и образователен спътн..

Баланс триколка. Калинка Баланс триколка. Калинка

Баланс триколка. Калинка

89.00 лв. Без данък: 89.00 лв.

Запознайте се с Diditrike от Bigjigs - балансното колело, което обещава да бъде най-добрият приятел на вашето дете в пътя към по-добри двигателни умения и забавление. Със своята изключителна подкрепа и стабилност, Diditrike на Bigjigs е ключът към подобрена мобилност и баланс за вашето дете.Дизайнът на Diditrike е като калинка - привлекателен и забавен за децата. То е леко и удобно за използване, без педали, което означава, че вашето дете може да се задвижва с лекота, само с избутване на крачетата.Меките и удобни дръжки правят управлението на колелото лесно и приятно за децата, докато стабилната седалка им осигурява комфорт по време на игра. Гумираните колела не само предлагат тиша и спокойствие, но и предпазват пода от надрасквания.Diditrike от Bigjigs е идеалният спътник за децата до 20 кг, който обещава множество часове на забавление и развитие. Подгответе се да разкриете нови светове на забавление с това балансиращо колело от Bigjigs!"..

Баланс триколка. Крокодил Баланс триколка. Крокодил

Баланс триколка. Крокодил

89.00 лв. Без данък: 89.00 лв.

Diditrike от Bigjigs, готово да вдъхнови двигателните умения на вашите деца, докато ги запленява със забавление. Със своята максимална подкрепа и стабилност, Diditrike помага на децата да развият своята мобилност и баланс, като същевременно ги забавлява.Дизайнът на Diditrike е на крокодилче, което непременно ще впечатли вашите малчугани. Колелото е изключително леко и удобно за използване, без педали, като се задвижва само с избутване на крачетата.Меките и удобни дръжки осигуряват комфорт и лесно управление за вашите деца, докато стабилната седалка гарантира безопасност и комфорт по време на игра. Гумираните колела предлагат тихо и гладко движение, като едновременно предпазват подовата настилка.Diditrike от Bigjigs е подходящо за деца до 20 кг, като обещава непрекъснати часове на забавление и развитие. Подгответе се да разкриете нови светове на забавление с това уникално балансиращо колело от Bigjigs!"..

Дървена поставка за балансно колело Дървена поставка за балансно колело

Дървена поставка за балансно колело

7.10 лв. Без данък: 7.10 лв.

Удобна поставка за балансно колело, която ще държи колелото изправено без да заема място, докато мъничето Ви е готово за нови приключения. Изработката ѝ е от дърво, а боите ѝ са на водна основа..

Дървено колело за баланс Дървено колело за баланс

Дървено колело за баланс

129.90 лв. Без данък: 129.90 лв.

Качвай се на колелото и се отправи към хоризонта! Дървеното колело за баланс без педали ще е в помощ на детенцето Ви в пазенето на координация и баланс - основни умения, които ще са му нужни, за да се научи да кара колело с педали. Колелото е с интересен дизайн, който ще впечатли всяко дете. Боядисано е с бои на водна основа, напълно безвредни за детето. Максималното позволено тегло е 25 кг...

Дървено колело за баланс с надуваеми гуми Дървено колело за баланс с надуваеми гуми

Дървено колело за баланс с надуваеми гуми

185.00 лв. Без данък: 185.00 лв.

Колело за баланс с надуваеми гуми, което не остава следи.Устойчива, но лека дървена конструкция. Седалката се регулира, има няколко степени на височина.Размерът на колелото е 85 x 55 см.Подходящо за деца над 2 години и до 25 кг...

Синьо Дървено Баланс Колело Синьо Дървено Баланс Колело

Синьо Дървено Баланс Колело

129.00 лв. Без данък: 129.00 лв.

Дървено колело за баланс за деца на възраст 3-5 години. Това колело е най-добрият избор, ако искате да научите децата на баланс, координация и контрол на скоростта.Максимално тегло - 30 кг.Официално лицензиран продукт.Подходящ за деца над 3 години...

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)