Книга за рисуване и оцветяване, за момичета Книга за рисуване и оцветяване, за момичета

Книга за рисуване и оцветяване, за момичета

9.90 лв. Без данък: 9.90 лв.

Въведете вълнуващия свят на творчеството с нашия невероятен комплект за оцветяване и рисуване! Позволете на вашите малки художнички да се потопят в магията на Jarmelo и да развихрят своето въображение, докато създават уникални илюстрации.Нашата книжка за оцветяване не е просто обичайна книга - тя е пътешествие в свят на цветове, форми и безкрайни творчески възможности. С 45 забавни рисунки, подходящи за възрастовата група над 3 години, вашите малчугани ще открият радостта от изразяване на себе си чрез изкуството.Заедно с комплекта предоставяме всички необходими материали за рисуване, които ще направят този процес още по-забавен и лесен. Вярваме, че часовете за творчество не само развиват въображението, но и подпомагат развитието на мисловни функции, концентрация и координация.Тази невероятна книжка е създадена с грижа и внимание от една от водещите марки в областта на детските играчки. Залагаме на качество и щедро предлагаме възможността да споделяте този творчески момент с вашето моми..

Книга за рисуване и оцветяване, за момчета Книга за рисуване и оцветяване, за момчета

Книга за рисуване и оцветяване, за момчета

9.90 лв. Без данък: 9.90 лв.

Представяме ви творческа книга с 72 страници, напълно предназначена за вашите малчугани! В нея ще откриете 45 оригинални рисунки, готови да бъдат довършени и оцветени от децата, създавайки така своята уникална визия.Тази забавна, цветна и атрактивна книга не е само източник на развлечение, но и образователен инструмент, създаден с грижа към малките деца. С нея, момичета и момчета ще се потопят в нови светове, ще научат как да държат правилно рисувателните пособия, как да смесват цветове и как да проявят концентрация.От ранна възраст е важно да се отделя специално внимание на децата, затова нашата книга е създадена с цел цялостно развитие. Специалистите препоръчват да насърчавате творчеството у децата, тъй като то спомага за подобряване на фината моторика, концентрацията, координацията, логическото мислене и визуалното възприемане.Позволете на вашите малчугани да преодолеят граници и да развиват въображението си. Нека творческите им изрази станат част от техния ежедневен живот!Тази книг..

Книжка за прекопиране и оцветяване Книжка за прекопиране и оцветяване

Книжка за прекопиране и оцветяване

9.90 лв. Без данък: 9.90 лв.

Добре дошли в творческия свят на нашата уникална книжка за оцветяване! Във всяка от страниците ѝ ще откриете по 12 чудесни картини, готови да бъдат прекопирани и оцветени от вашите малки художници.За да направите целия процес още по-забавен и лесен, преди всяка страница ви предоставяме прозрачна хартия. Така ще можете лесно да прекопирате желаната картинка и след това да се насладите на момента на творене и оцветяване.Размерът на нашата книжка е 210 x 297 мм, съответстващ на стандартния формат A4, което я прави удобна за ползване и съхранение.Тази книжка е предназначена за деца над 5 години и е идеална за развиване на творческите им умения. Съчетавайки копирането, оцветяването и въображението, малчуганите ще създадат свои уникални произведения.Подарете на вашите деца вълнуващи моменти с нашата книжка за оцветяване и ги насърчете да изразяват своята творческа страна!..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)