Детска Дървена кана за гореща вода

Детска Дървена кана за гореща вода

  • Производител:: BIGJIGS
  • Код на продукта: 1266
  • Наличност: В наличност
  • 40.90 лв.

  • Без данък: 40.90 лв.
Бърза поръчка

С удоволствие представяме ви нашата дървена кана на Bigjigs, идеална за мънички, които обичат да приготвят топъл чай за своите гости. Ярко оцветена и изключително детайлна, тази кана е създадена с мисъл за забавлението на децата.

Дръжката на каната е лесна за захващане, направена така, че да бъде удобна за малките ръчички. Реалистичният бутон за включване и махащият се капак правят играта с каната още по-забавна и интересна за децата. Независимо дали се играе в дома или в ролеви сценарии, дървената кана на Bigjigs е отлично допълнение към всяка детска кухня.

Не забравяйте, че всяка кухня трябва да има такава кана, готова да посрещне и неочаквани гости. Играта с нея не само стимулира въображението на децата, но и развива техните умения за ролева игра.

Комплектът включва основа за каната и, разбира се, самата кана. Изработена с внимание към детайлите, тя е произведена от висококачествени материали, осигуряващи здравина и дълготрайност. Всички бои, използвани в производството, са на водна основа, правейки продукта не само забавен, но и безопасен за вашите малки мънички.

Нека играта започне, докато децата се наслаждават на вълнуващи моменти с нашата дървена кана на Bigjigs