Баланс триколка. Жирафче

Баланс триколка. Жирафче

  • Производител:: BIGJIGS
  • Код на продукта: 5000
  • Наличност: В наличност
  • 89.00 лв.

  • Без данък: 89.00 лв.
Бърза поръчка

Diditrike - уникалното балансно колело, създадено с една цел - да помогне на вашето дете да развие своите двигателни умения по забавен и безопасен начин. Diditrike е перфектният спътник за децата по пътя към по-добра мобилност и баланс, предлагайки максимална подкрепа и стабилност.

Неговият забележителен дизайн не само привлича вниманието на децата, но и ги кара да се забавляват по време на игра. С него децата не само развиват своите балансни умения, но и подобряват пространствената си информираност, като същевременно се забавляват.

Diditrike е проектиран без педали, което го прави изключително лесен за използване - достатъчно е децата да избутат крачетата си, за да се придвижват напред. С меките дръжки и удобната твърда седалка, вашият малчуган ще се чувства комфортно по време на игра. А с гумираните си колела, Diditrike е идеалният избор за вашата домашна подова настилка, като гарантира, че не оставя следи или драскотини.

Diditrike е създаден да издържа до 20 кг, предоставяйки безгрижни моменти на забавление и учене за вашето дете. Влезте в играта с Diditrike и разкрийте нов начин за развитие и забавление за вашето дете!