Комплект за писане в пясък - голям

Комплект за писане в пясък - голям

  • Код на продукта: 1274
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

  • Без данък: 49.90 лв.
Бърза поръчка

Тази играчка представлява дървена кутия, напълнена с пясък, която дава възможност на децата да се забавляват и учат чрез писане и рисуване в него. При използване на пръстите или различни инструменти за писане и рисуване в пясъка, децата развиват множество умения и способности.

Първо, играта стимулира развитието на фината моторика. Чрез контролираните движения и моторика на ръцете при писането в пясъка, децата подобряват прецизността и координацията на мускулите си.

Освен това, играта в пясъка насърчава въображението и креативността на децата. Те могат да създават различни форми, букви и числа, което развива тяхното креативно мислене и способността за проблемно решаване.

Играта в пясъка също така подобрява езиковите умения на децата, като ги насърчава да пишат и правят различни букви и думи. Това помага за развитието на техните граматически и правописни умения, като им дава възможност да разширят своя речник и да подобрят комуникационните си умения.

Тази играчка предоставя забавление и обучение, като насърчава развитието на фината моторика, креативността и езиковите умения на децата. Тя е идеална за самостоятелна игра или за сътрудничество с други деца, предлагайки им възможност за изразяване и учене през игра.

Размери: 25x35x4см Тегло: 0.9кг Подходяща за деца над 3 години.