Грозното патенце

Грозното патенце

  • Код на продукта: 807
  • Наличност: В наличност
  • 16.00 лв.

  • Без данък: 16.00 лв.
Бърза поръчка

Умеем ли да се свързваме с различния без страх и осъждане, с разбиране? В „Грозното патенце“ отправяме тези и други въпроси за разговор с децата, важни за тяхното израстване като емоционално интелигентни хора.

След „Новите дрехи на царя“ е време за две нови заглавия от поредицата ни с приказни пана за работа с деца в група – „Грозното патенце“ и „Славеят“ подкрепени с книжки с твърди корици. Нашата адаптация на класически приказки е част от образователните материали на „Таймлайнс“, които вдъхновяват и провокират към нестандартни решения, свързани с четенето.
Изразителният почерк на илюстратора на „Грозното патенце“ Елена Жаблянова не остана незабелязан на един от най-големите европейски форуми за детска книга – Международният панаир на детската книга в Болоня нареди Елена сред финалистите в престижната си селекция за най-добри илюстратори. Тя е отличена сред повече от 3500 талантливи илюстратори от цял свят за визуалния ѝ изказ в адаптацията на „Грозното патенце“.
Ще се убедите колко силен е вълшебният разказ, подкрепен от емоционално наситена илюстрация, докосваща с пастелна нежност, топлина и утеха.


Възраст: 5+
Адаптация: Янка Боянова
Илюстратор: Елена Жаблянова
Твърда корица
Формат: 148х210 мм
40 страници
Цветно издание
Година на издаване: 2024
Редактор: Янка Боянова