Заек и Мечка, Вредител в нашата обител (втора книга)

Заек и Мечка, Вредител в нашата обител (втора книга)

  • Код на продукта: 810
  • Наличност: В наличност
  • 24.00 лв.

  • Без данък: 24.00 лв.
Бърза поръчка

Джулиън Гоф и Джим Фийлд, талантлив писателски тандем, ни представят очарователна и хумористична поредица за заек и мечка, които научават важността на споделянето и приятелството. В тази увлекателна история нашите космати приятели откриват, че светът е много по-приятен, когато го изследват заедно.

Започвайки със сърдит заек, който търси спокойствие и тишина, историята бързо се превръща в приключение, което надхвърля най-смелите им мечти. Когато поредица от силни трясъци отекват през гората, заекът осъзнава, че трябва да предприеме действия. Неговата спътница, мечката, високо горе в дървото, може просто да има отговора, от който се нуждаят.

Тази възхитителна приказка не само подчертава значението на приятелството, но също така учи децата на ценни житейски уроци за мъдростта и това как понякога да бъдеш истински шумен може да доведе до незабравими преживявания. Подходяща за деца на възраст между 4 и 10 години, тази книга предлага перфектната комбинация от смях, приключения и топлина, която ще плени младите читатели и ще ги държи ангажирани от началото до края.

Не пропускайте възможността да се присъедините към заека и мечката в тяхното вълнуващо пътешествие и да откриете магията, която се крие в споделените преживявания. Тази втора книга от поредицата обещава още повече смях, приключения и важни уроци, които ще резонират с деца от всички възрасти.