Заек и Мечка, Заешки вредни навици дребни (първа книга)

Заек и Мечка, Заешки вредни навици дребни (първа книга)

  • Код на продукта: 811
  • Наличност: В наличност
  • 24.00 лв.

  • Без данък: 24.00 лв.
Бърза поръчка
Пригответе се за едно весело приключение с любимите герои на Джулиан Гоф и Джим Фийлд - заек, мечка и вълк, които се впускат в свят, пълен с изненади, приятелство и дори малко магия. Докато тези очарователни същества се ориентират в предизвикателствата на живота, те научават, че истинското щастие идва от споделянето на опит с онези, на които държат.

В тази завладяваща история една зимна сутрин мечката се събужда по-рано от зимния си сън и решава да построи снежен човек. Заекът, който винаги иска да впечатли приятелите си, се заема със задачата да създаде по-добър снежен човек. Но когато лавина заплашва да разруши творенията им, Заекът разбира колко е важно да има приятел до себе си.

Прегърнете духа на другарството, докато следвате тримата герои в техните приключения, изпълнени със смях, напрежение и неочаквани обрати. Тази възхитителна история за приятелство, гравитация и... съвсем мъничко ако е идеална за деца на възраст между 4 и 10 години и гарантирано ще ги държи ангажирани от началото до края.

Не пропускайте шанса да се присъедините към заека, вълка и мечката в тяхното вълнуващо пътешествие и да откриете магията, която се крие в споделените преживявания. Първата книга от новата поредица, включваща четири заглавия, подходящи за деца от 4 до 10 години, обещава смях, приключения и важни уроци, които ще резонират с млади читатели от всички възрасти.