Заек и Мечка, Летяща закуска в атака се впуска (трета книга)

Заек и Мечка, Летяща закуска в атака се впуска (трета книга)

  • Код на продукта: 812
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

  • Без данък: 18.00 лв.
Бърза поръчка

Потопете се в оживения свят на Джулиан Гоф и Джим Фийлд, където заек, мечка и мистериозен обект се впускат в лятно приключение, изпълнено с интриги, смях и ценни уроци за приятелството и приемането. Докато нашите космати приятели се ориентират в тази необичайна ситуация, те откриват, че истинската радост идва от споделянето на опит с онези, на които държат.

В един спокоен летен ден мистериозен предмет пада в езерото близо до дома на Заека и Мечката. Дали това е малка пухкава сова или огромно гладно чудовище? Заекът, убеден, че може да разреши тази мистерия, се впуска в опасно търсене, за да разкрие истината. Но когато ситуацията излиза извън контрол, той осъзнава, че има нужда от помощ.

Присъединете се към Заека, Мечката и техния неочакван спътник в това вълнуващо лятно приключение, докато те разкриват мистерията зад странното събитие и научават важността на приятелството, приемането и това как да превърнат боровинковото ако в нещо наистина специално. Тази възхитителна история за приятелство, приемане и боровинкови изкушения е идеална за деца на възраст между 4 и 10 години и гарантирано ще ги държи ангажирани от началото до края.

Не пропускайте шанса да се присъедините към Заека, Мечката и техния неочакван спътник в тяхното вълнуващо лятно приключение и да откриете магията, която се крие в споделените преживявания. Третата книга от новата поредица, включваща четири заглавия, подходящи за деца от 4 до 10 години, обещава смях, приключения и важни уроци, които ще резонират с млади читатели от всички възрасти.