Заек и Мечка, Лошият цар е същински кошмар (пета книга)

Заек и Мечка, Лошият цар е същински кошмар (пета книга)

  • Код на продукта: 813
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

  • Без данък: 18.00 лв.
Бърза поръчка

Присъединете се към нашия космат екип от заек, мечка и вълк в това вълнуващо приключение, където те се изправят срещу страховития Бял мечок, който иска да завладее тяхната долина. Докато търсят решение, те създават неочакван съюз и научават важните уроци за смелостта, приятелството и силата на диалога.

В сърцето на красива долина живеят различни животни, които водят мирен живот. Един ден обаче техният свят е нарушен от пристигането на огромен бял мечок, който иска да превърне долината в свой собствен дворец. Животните са ужасени, но скоро откриват, че могат да намерят сила в своето единство.

Когато страхът и съмнението заплашват да ги победят, те се обръщат към най-малко очаквания съюзник - Вълка. Заедно те измислят план, който да спаси долината им от злата хватка на Белия мечок. Докато се подготвят за предстоящата конфронтация, те научават, че смелостта не означава липса на страх, а изправяне срещу него.

Присъединете се към Заека, Мечката и Вълка в тяхното вълнуващо приключение, изпълнено със смях, напрежение и неочаквани обрати. Тази възхитителна история за приятелството, смелостта и силата на диалога е идеална за деца на възраст между 4 и 10 години и гарантирано ще ги държи ангажирани от началото до края.

Не пропускайте шанса да се присъедините към Заека, Мечката и Вълка в тяхното вълнуващо приключение и да откриете магията, която се крие в споделените преживявания. Петата книга от новата поредица, включваща пет заглавия, подходящи за деца от 4 до 10 години, обещава смях, приключения и важни уроци, които ще резонират с млади читатели от всички възрасти.