Заек и Мечка, Хапещ нападател или нов приятел (четвърта книга)

Заек и Мечка, Хапещ нападател или нов приятел (четвърта книга)

  • Код на продукта: 814
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

  • Без данък: 18.00 лв.
Бърза поръчка

Присъединете се към нашия космат екип от заек, мечка и ново създание в това вълнуващо приключение, където те разкриват мистерията зад летящите дървета и се изправят срещу ново създание, което се опитва да промени долината им завинаги. Докато научават важните уроци за приятелството, напредъка и каляването, Заекът и Мечката се впускат в едно незабравимо пътешествие, изпълнено със смях, напрежение и неочаквани обрати.

В сърцето на красива долина живеят различни животни, които водят мирен живот. Една студена зимна сутрин Заекът е изненадан да види, че някои от дърветата в долината отлитат на юг. Неговата приятелка Мечката е сигурна, че дърветата не могат да летят. Тогава се чува силно ХРУС! от Твърде Близо. Звучи така, сякаш най-големият заек на света яде най-големия възможен морков. В долината на Заека и Мечката се е появило ново създание, което се опитва да Промени Всичко.

Присъединете се към Заека, Мечката и новото създание в тяхното вълнуващо приключение, изпълнено със смях, напрежение и неочаквани обрати. Тази възхитителна история за приятелството, напредъка и всевъзможните начини да се изкаляш е идеална за деца на възраст между 4 и 10 години и гарантирано ще ги държи ангажирани от началото до края.

Не пропускайте шанса да се присъедините към Заека, Мечката и новото създание в тяхното вълнуващо приключение и да откриете магията, която се крие в споделените преживявания. Четвъртата книга от новата поредица, включваща четири заглавия, подходящи за деца от 4 до 10 години, обещава смях, приключения и важни уроци, които ще резонират с млади читатели от всички възрасти.