Зевс Повелителят на Олимп

Зевс Повелителят на Олимп

  • Код на продукта: 815
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.

  • Без данък: 18.00 лв.
Бърза поръчка

Открийте очарователния свят на класическата гръцка митология и се потопете в историите на нейните незабравими герои – силни, умни, смели и могъщи!

В тази книга ще се запознаете с бащата на всички богове – Зевс. Понякога той може да бъде раздразнителен, а мълниите му – смъртоносни. Въпреки това рискът си заслужава, за да научите още любопитни неща за Зевс и неговото божествено семейство!

Присъединете се към нас в нашето пътуване през древногръцките легенди и митове, докато изследваме живота, характера и подвизите на боговете и героите, които са оформили цивилизацията. Тази интригуваща колекция от истории е идеална за деца на възраст между 8 и 12 години, като осигурява забавен и образователен начин да научат за богатото културно наследство на класическа Гърция.

Не пропускайте шанса да се впуснете в това епично приключение през света на гръцката митология и да откриете тайните, които се крият в историите за Зевс и други известни богове и герои. Тази книга, предназначена за деца между 8 и 12 години, обещава да осигури забавно и информативно изживяване, което ще запали въображението и ще разшири знанията им за древните гърци.