Дървено камионче с болтове и инструменти

Дървено камионче с болтове и инструменти

  • Производител:: Kruzzel
  • Код на продукта: 0169
  • Наличност: В наличност
  • 28.50 лв.
  • 19.90 лв.

  • Без данък: 19.90 лв.
Бърза поръчка

Дървеното камионче с чукче не само осигурява часове забавление, но също така помага на децата да развиват своите двигателни, визуални и паметови умения. Тази увлекателна играчка служи като отличен инструмент за стимулиране на ранното развитие на детето.

Комплектът включва разнообразие от елементи за завинтване и развиване, превръщайки го в привлекателно занимание за малките любопитковци. Освен самото камионче, комплектът съдържа и дървени болтове, гайки и инструменти като отвертка и чук, които добавят вълнение към играта.

Яркият дизайн и прецизната изработка на камиончето привличат вниманието на децата, насърчавайки ги да изследват и играят. Той може да се превърне и в страхотна декорация за детската стая.

Изработен от висококачествено дърво, този продукт е не само издръжлив, но и безопасен за здравето на детето. Материалът, използван в производството, оказва влияние върху дълготрайността на играчката, позволявайки й да издържи на грубата игра на децата и да остане в отлично състояние за години напред.

Освен физическите предимства, образователното камионче насърчава творчеството, стимулира въображението и подобрява фините двигателни умения. Може да се използва самостоятелно, с участието на възрастен или с други деца, което допринася за развитието на социални и интерактивни умения. Това универсално камионче с чукче предлага безкрайни възможности за забавна, образователна игра.